Banner2021 revb 1170px

Kan du eller ditt företag sponsra vår lokaltävling i hoppning i vår?

Publicerad 2024-04-10 18:29

Söndagen den 19 maj har vi vår årliga inbjudningstävling på Gladö i hoppning. Då kommer det ryttare och hästar/ponnyer hit för att tävla och våra medlemmar får chansen att träna på att tävla, på hemmaplan. I flera år har vi haft Hööks som sponsor för våra tävlingar men de har tackat nej detta år.

Nu hoppas vi att du eller ditt företag kan hjälpa till så att placerade ekipage får något trevligt i sin prispåse. Priser behövs till ponnyklasserna. Det är svårt at tredan nu avgöra hur många som ska få pris, det beror på hur många som anmäler sig i respektive klass och kategori. Vi hoppas att det kan bli 15 - 20 placerade, varav 6-8 förstaplacerade och resten som tvåor och treor. Med fler deltagare blir det fler pristagare.

Företag:

Sponsra med prylar som visar ert företag eller med pengar och ett medskicksblad om vilka ni är som bidragit till priserna.

Huvudsponsorn för hela tävlingen får också sätta upp en skylt i vid tävlingsplatsen, och kan få logga i anslutning till information om tävlingen digitalt.

Ett sätt att synas är att en skylt kan sättas i anslutning till ett hinder. Den kommer då synas i deltagarnas och Gladös sociala medier!

Privatperson:

Vill du bidra – hör av dig och berätta vad du kan bidra med.

Kontakta vår tävlingssamordnare – linda.westerberg@gladors.se

Ingrid Bardh
Md md bild facebook
Md webp.net gifmaker
Md bild f lj oss p  instagram
Md allm nt
Md dyno 1
Md v rmex

Hyreslandslaget Lännadepån


Md l vkullen 1
Md sponsorspaket
Md bild glad sko 2425
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub