Banner2021 revb 1170px

Lokaltävling utanför Gladö

Engagerade ryttare med tillräcklig tävlingsvana kan erbjudas att delta i lokala tävlingar med någon av våra lektionshästar/-ponnyer. En första förutsättning är att man har Grönt kort, vilket krävs för att kunna anmäla sig till dessa tävlingar. Gladö har begränsade möjlighet att avvara hästar och ponnyer från den vanliga lektionsverksamheten.

Den som vill tävla för klubben i lokala tävlingar förväntas aktivt delta som funktionärer vid Gladös egna tävlingar på klubb och lokal nivå, och delta i föreningens arrangemang.

Engagemang kan visas på många olika sätt.

Allsvenskan är en serie för lag. Allsvenskan har flera divisioner med olika svårighetsnivå. Gladö har haft lag i allsvenskan i dressyr och i hoppning, för ponny och dressyr för häst. Just nu har vi inte tillräckligt många ponnyer eller hästar på den nivån att vi kan sätta ihop ett lag för en säsongs alla tävlingar i allsvenskan.
Dessa tävlingar sker i samband med lokala tävlingar runt om i Stockholm, och när vi är med brukar vi också ha en sådan klass vid vår egen dressyr eller hopptävling.

Vid deltagande i lokal tävling hyrs egen transport, och föraren måste ha rätt körkort och bil för att kunna hantera transporten. Typ av transport, bilens dragkapacitet och förarens körkortsnivå avgör om en eller två hästar kan köras i samma transport. Startavgift till tävlingen och hyra av häst betalas också av ryttaren. Gladö har inte alltid möjlighet att ha med en coach från personalen vid lokala tävlingar, så det krävs att ryttaren (och förälder) är rutinerad både med transport och hantering av hästen på tävlingsplatsen.

Klädsel: se Tävlingsreglementet för aktuell gren.


Md md bild facebook
Md webp.net gifmaker
Md bild f lj oss p  instagram
Md allm nt
Md dyno 1
Md v rmex

Hyreslandslaget Lännadepån


Md l vkullen 1
Md sponsorspaket
Md bild glad sko 2425
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub