Inför ditt cafépass
- Ta gärna med dagens fikabröd - hembakat brukar vara uppskattat.
- Allt annat som behövs finns i skåp och lådor i fiket.
- Nycklar till caféet finns på kontoret i stallet.
Efter ditt cafépass
- Diska och rengör allt som använts. torka och ställ tilbaka i skåp/lådor.
- Sopa golvet och tryck ihop soporna - knyt ihop och ta med till de stora tunnorna nedanför foderladan.
- Lås skåpen i ridhuscaféet, och ytterdörren i utecaféet.
- Lägg tillbaka nycklarna på kontoret i stallet.
Om det saknas varor i caféet:
- Börja med att kontrollera samtliga kylar, frysar och skåp. Båda cafeteriorna har flera frysar. Kontrollera därför alltid frysarna och skåpen i båda cafeteriorna innan du meddelar att det är slut på en vara.
- Skicka ett meddelande till ansvarig för cafeteriaverksamheten i styrelsen.
Mer detaljerade instruktioner finns i café-pärmen.
I den hittar du bland annat:
- Standardsortiment & priser
- Rutiner vid öppning och stängning av caféet - gör en check när du kommer och går.
- Instruktioner för hur du kokar kaffe, korv, använder toastgrillen m.m.