Banner2021 revb 1170px

Allmänt om sponsring

Vill du eller ditt företag sponsra vår verksamhet?

Idrottsföreningen Gladö Ridsällskap (RS) har sedan 1989 verkat för Huddinges invånare och samarbetat med lokala företagare. Vi är en ideell förening som bedriver ridskoleverksamhet för både barn och vuxna. Anläggningen ägs av Huddinge kommun och verksamheten drivs av föreningen med anställd personal. Det är våra medlemmar som tillsammans ansvarar för verksamheten och vi kan genom vårt engagemang påverka verksamhetens innehåll, omfattning och kostnader. Tillsammans med personalen kan vi hålla välmående hästar, utveckla vårt hästintresse och underhålla anläggningen.

Gladö RS breda förankring i Huddinge och hela Södertörn gör klubben till en bra samarbetspartner för företag inom kommunen.

Med Gladö RS sponsorpaket vill vi locka fler sponsorer till föreningens sponsornätverk.

Gladö RS har vuxit till en väletablerad och omtyckt förening i Huddinge kommun. Föreningen vilar starkt på en värdegrund som står för en öppenhet där man välkomnar alla människor. Som idrottsförening erbjuder vi barn, ungdomar och vuxna möjlighet att utöva en av Sveriges största sporter, sett till antal utövare. Detta gör att Gladö RS står sig starkt som varumärke och inom ridsporten i länet.

Häng med och bli en av Gladö RS glada och stolta sponsorer!

Det här vill vi göra för ert företag

  • Exponera er företagslogo

Förankra ert företag bland Gladö RS medlemmar och förbipasserande genom exponering av er företagslogo och budskap. Klubbens sponsorer syns där verksamheten bedrivs och där många av kommunens invånare tillbringar många timmar av sin tid. Marknadsföra ert företag genom webbplats http://www.gladors.se/ och Gladö RS sociala medier. Uppmärksamma och marknadsföra ditt företag vid lokala tävlingar, cuper och klubbtävlingar. Medlemmar och tävlande från andra klubbar tävlar på Gladö RS en eller flera gånger per säsong. Tävlingarna sträcker sig till inom Stockholmsregionen.

  • Öka intäkter och affärer

Bidra till ökade intäkter och kunder. Genom att välja något av Gladö RS sponsoralternativ kan du nå ut till medlemmar, besökare, förbipasserande och potentiella kunder både inom och utanför kommunen och länet. Vi är många - samarbeta med oss!

Kontakta styrelsens sponsoransvarige patrik.k.roos@gmail.com på för mer info om de olika sponsorpaketen och vad vi kan göra tillsammans.

Endast fantasin begränsar oss i vad och hur vi kan göra tillsammans.


Md md bild facebook
Md webp.net gifmaker
Md bild f lj oss p  instagram
Md allm nt
Md dyno 1
Md v rmex

Hyreslandslaget Lännadepån


Md l vkullen 1
Md sponsorspaket
Md bild glad sko 2425
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub