Banner2021 revb 1170px

Vill du börja rida hos oss - anmälan

Det är många som vill börja rida! Våra grupper fylls på så snart en plats blir ledig. Vi försöker hålla gruppnivåerna jämna, så erbjudande om plats följer inte strikt kötid utan matchas alltid mot kunskapsnivå.

Du anmäler ditt intresse genom att fylla i en blankett på stallet eller direkt via anmälningsformuläret nedan.

Pappersblanketten finns på kontoret i stallet och lämnas till personal på plats.

Web-formuläret finns här nedan.

Tänk på att uppgifterna om namn, personnummer, eventuell ridvana och ryttarens vikt/längd avser den som vill börja rida, medan uppgifter om e-postadress och telefonnummer avser den som ska betala fakturor och den vi ska kontakt när det finns plats i en grupp.

Är du osäker på vilken nivå som passar kan du köpa en provridningslektion där instruktören kan bedöma vilken nivå på grupp som kan vara lämplig för dig.

För barn som är nybörjare erbjuds Knatteridning. Knatteridning anmäler man sig till från gång till gång, ett sätt att prova innan man anmäler sig till en fast ridgrupp. Läs mer om Knatteridning!

Vuxen nybörjare - anmäl ditt intresse att börja, vi försöker starta nybörjargrupp när det finns tillräckligt många intresserade för att få ihop till en hel grupp.

Vill du bli medlem för att delta i enstaka kurser, köpa privatlektioner eller för att stödja föreningen - anmäl via formuläret och skriv en kommentar i fältet "övrig information...".

Följ länken till anmälningsformuläret här!

Våra grupper fylls på enligt kunskapsnivå i första hand. Det betyder att kötiden inte är strikt utan beror på vilka lediga platser som uppstår, vid samma kunskapsnivå erbjuds plats efter kötid.

Md md bild facebook
Md webp.net gifmaker
Md bild f lj oss p  instagram
Md allm nt
Md dyno 1
Md v rmex 1
Md l vkullen 1
Md sponsorspaket
Md glad sko
Glaödskon 2022/2023
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub