Banner2021 revb 1170px

Aktuellt från Trygghetsteamet

Hej alla elever, föräldrar och aktiva vid Gladö Ridsällskap!

Vi vill passa på att berätta lite om kommande årets satsning på Trygg i Stallet och introducera Trygghetsteamet.

Trygg i Stallet satsningen innebär att vi under året som följer vill ha ett extra fokus på frågor som handlar om omtanke, trygghet och gemenskap på Gladö Ridskola och inom föreningen.

Under våren har Trygghetsteamet, bildats. Trygghetsteamet består av elever i olika åldrar, föräldrar, styrelsemedlemmar och personal på Gladö RS som tillsammans kommer leda arbetet med dessa frågor. Tanken med Trygghetsteamet är även att det ska kännas lätt att prata med någon om hur man upplever tryggheten och gemenskapen i stallet. Vi kommer presentera oss närmare med namn, bild och tider vi finns i stallet på en av våra anslagstavlor till hösten.

Vi kommer starta med en enkät för att fånga upp alla era synpunkter och tankar på hur vi vill ha det tillsammans på Gladö Ridskola men även vad vi kan förbättra gällande sammanhållning, trivsel och säkerhet. Sedan kommer frågeställningar på temat ingå i ett av ridgruppens teoritillfällen under året. Kommer kopplas till Svenska ridsportförbundets ledstjärnor som är vår gemensamma vision och värdegrund kring hur vi ska bemöta och behandla våra hästar och medmänniskor.

Vi kommer även att införa ett faddersystem i varje grupp som syftar till att introducera nya rid elever, föräldrar och anhöriga i föreningen och stallet, men även uppmuntra till sammanhållning och trivsel. Är du en person som är bra på att berätta för andra om vad det innebär att tillhöra en ideell förening som Gladö Ridsällskap, har särskilt bra koll på fiket och höpåsarna eller gillar att uppmuntra till gemensamma fikastunder då kanske du är din grupps kommande fadder?! Hör gärna av dig till Malin (malin.adolfsson@gladors.se) i så fall!

Årets satsning kommer avslutas i juni med en omröstning på Årets kompis, som handlar om att genom en motivering lyfta fram en särskilt bra kompis.

På vår hemsida kan du redan nu under fliken Trygg i Stallet, hitta en del information och vi kommer fortlöpande fylla på där med bra material, filmer mm.

Med vänliga hälsningar Trygghetsteamet!

Md md bild facebook
Md webp.net gifmaker
Md bild f lj oss p  instagram
Md allm nt
Md dyno 1
Md v rmex

Hyreslandslaget Lännadepån


Md l vkullen 1
Md sponsorspaket
Md bild glad sko 2425
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub