Banner2021 revb 1170px

Personal

Anneli Brenemark, Verksamhetschef och Ridinstruktör

Bakgrund: Började rida som 9-åring på Vendelsö ridskola, och jobbade sedan där år 1984 – 1998. Därefter jobbade hon heltid på Mälarhöjdens ridskola i 6 år, fram tills 2004. Från 2004 har hon haft privatlektioner i dressyr, hoppning, tömkörning, fälttävlan och lastning av häst. Hon är examinerad och diplomerad ridlärare och C-tränare i hoppning (1999) samt Vertikal balanserad ridutbildning (2018). År 2017 gick hon kurs i rörelseteknik-biomekanik hos häst, samt arbete vid hand för omskolning av häst och rehabiliteringsträning.

Anneli gick en utbildning på Påhlmans handelsinstitut 2005 och är diplomerad redovisningsekonom. Arbetade hel- och deltid med ekonomi åren 2006-2017

Anneli började arbeta som hoppinstruktör på Gladö ridskola i augusti 2017 efter kontakt med Gunilla. Hon är ansvarig för Gladös hoppgrupper på fredagar men är även coach för våra tävlingshoppare.

Anneli har en egen häst – Canoun AK, en egen uppfödning, som föddes 2017. Anneli hade Canouns mamma och tävlade hoppning t o m 135. Hon hette Baloun och är såld som avelssto.

Vad är bäst med ditt jobb? Att lära ut och se utvecklingen hos eleverna.

Kuriosa: Anneli har ridit och tävlat i Monté (när man rider travhästarna istället för att åka bakom i sulky) på Solvalla och Sundbyholm.

Erika Linde, Administrationsansvarig och Ridinstruktör

Bakgrund: Naturbruks gymnasium med inriktning på häst som ledde till hästskötarexamen år 2010. Därefter ridledarkurs 2012, diplomerad svensk ridlärare level 1 år 2014 och level 2 år 2016 - samtliga kurser på ridskolan Strömsholm.

Erika började arbeta på Gladö ridskola i början av år 2015. Innan dess arbetade hon på Enskede ridskola som ridlärare och stallpersonal.

Vad är bäst med ditt jobb? Det är ett varierat arbete där jag får göra det jag gillar mest - att arbeta med hästarna, rida, undervisa och träffa mycket folk. Jag är främst intresserad av hoppning och dressyr.

Kuriosa: -

Malin Adolfsson, Ridinstruktör

Bakgrund: Började rida som 6-åring och började rida på Gladö 2008 och red här fram tills ht-16 då hon började på Ridsportsgymnasiet Strömsholm, där hon tog studenten vt-19 som diplomerad hästskötare och ridledare. Innan gymnasiet jobbade hon som assistent här på Gladö och under gymnasietiden som vikarie i stallet. Hösten 2019 började hon som instruktör på lördagar och arbetade även på Blåkulla som instruktör under ht-19 samt vt-20.

Under våren och sommaren 2020 var hon tillbaka på Strömsholm för att studera vidare till Svensk ridlärare level 1 och blev klar i augusti. Sen ht-20 jobbar hon numera bara på Gladö i huvudsak som ridlärare men även i stallet.

Vad är bäst med ditt jobb? Att ingen dag är den andra lik och att arbeta med hästarna jag själv lärde mig rida på och nu tillsammans med hästarna lära mina elever.

Kuriosa: När jag började på Gladö var Alladin den första ponnyn jag red.


Leila Bull, Ridinstruktör


Bakgrund: Jag är uppvuxen på Vigelsjö ridskola i Norrtälje, där jag satt mina första steg från sju års ålder. Var en aktiv medlem och har suttit med i både ungdomssektionen och i huvudstyrelsen med olika förtroendeuppdrag, bland annat som ordförande. Pluggade ekonomi på universitetet för att sedan bestämma mig för att det var ridlärare jag ville bli.

Har gått ridledarkursen och biträdande ridinstruktör på Strömsholm. Blev så småningom Ridskolechef i Norrtälje mellan 2011-2020.

Vad är bäst med ditt jobb? Jag älskar att undervisa! Jag ser det som en ynnest att få vara med på mina ridelevers resa i sin ridutbildning.

Kuriosa: Min första ridlärare, Lena Aldén, har även arbetat på Gladö i föreningens begynnelse.

Sara Blombergsson, Ridinstruktör

Bakgrund: Sara började rida som 7-åring på Ekerö Ridskola. Där arbetade hon deltid som ridlärare under ca 15 års tid. Efter Ridledarutbildningen (RIK 0:an) arbetade hon heltid på Gustavsbergs Ridcenter under två år. Hennes häst Chapman, som hon hade från han var 3-20 år, utbildade och tävlade hon upp till 1.20 hoppning och medelsvår dressyr.

Efter några års uppehåll från ridningen kom hon till Gladö 2010, först som "ponny mamma" och sedan som elev.

Sara är utbildad socionom och arbetar till vardags som kurator med ungdomar.

Vad är bäst med ditt jobb? Jag tycker det är jättekul att undervisa igen och jag inser att jag verkligen har saknat det! Eftersom man aldrig blir fullärd som ryttare är min utmaning att försöka lyfta fram alla de framsteg som ryttarna gör. Om jag kan förmedla en positiv känslan till ryttaren smittar det av sig till våra fina hästar och ponnyer vilket ger ett bättre ekipage.

Kuriosa: Mina första läderridstövlar köpte jag som 11- åring av Tinne Vilhelmsson Silfvén (landslagsryttare i dressyr). Tinne kom senare att bli min tränare i dressyr under flera år.

Johanna Johansson, Stallpersonal lördagar

Bakgrund:

Vad är bäst med ditt jobb?

Kuriosa:

Md md bild facebook
Md webp.net gifmaker
Md bild f lj oss p  instagram
Md allm nt
Md dyno 1
Md v rmex 1
Md l vkullen 1
Md sponsorspaket
Md glad sko
Glaödskon 2022/2023
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub