Banner2021 revb 1170px

Gladö Ridsällskap söker Ridlärare

Publicerad 2020-03-30 17:25

Gladö Ridsällskap är en ideell förening, som sedan 1989 bedriver ridskoleverksamhet i Huddinge kommun, Stockholm. Ridskolan har 18 hästar och 16 ponnyer. Vi har ca 400 medlemmar och mellan ca 430 uppsittningar/vecka. Vi har lektioner alla dagar i veckan och vi erbjuder ridning från knatte-nivå upp till specialgrupper i dressyr och hoppning,

På anläggningen finns stall med 34 platser, ridhus 20x40, uteridbana 20x60 och en ridslinga på ca 2 km runt ridskolans område och möjlighet att rida på fler ridslingor i närområdet.

Vi söker en Ridlärare, lägst level 1, som tycker om att undervisa på alla nivåer, både på ponny och häst och som är pedagogisk. Sökande ska ha förståelse för att undervisa med hänsyn till både ryttarnas och hästarnas välbefinnande och helst ha några års erfarenhet från ridskolearbete. I tjänsten kommer även häst- och stallskötsel ingå.

Vi söker en person som har en positiv inställning och som är flexibel, som kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta med god kommunikativ förmåga. Du behöver vara noggrann och ansvarsfull med en god fysik.

Det vi kan erbjuda är en tillsvidareanställning, som kommer utformas efter sökandes kvalifikationer, tidigare erfarenheter och önskemål. Arbetstiden kommer vara schemalagd, där både dag- kväll och helgarbete kan bli aktuellt.

Lön efter avtal, kollektivavtal finns.

Tillträde enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag: 30 april 2020

Ansökningarna kommer att hanteras fortlöpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan med CV och personligt brev skickas via E-post till annelibrenemark@gladors.se

Frågor besvaras av verksamhetschef Anneli Brenemark, antingen via E-post, se ovan eller per telefon 070-553 02 53.


Md md bild facebook
Md webp.net gifmaker
Md bild f lj oss p  instagram
Md allm nt
Md dyno 1
Md v rmex

Hyreslandslaget Lännadepån


Md l vkullen 1
Md sponsorspaket
Md glad sko
Glaödskon 2022/2023
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub