Top ny

Ansvarsområden

För att få rida på Gladö ridskola måste man vara medlem och alla medlemmar tillsammans ansvarar ytterst för stallet och verksamheten. Det betyder att vi alla måste hjälpas åt att se till att ridskolan, hästarna och omgivningarna hålls efter på bästa sätt.

På Gladö har vi löst det genom att dela på ansvarsuppgifterna för att hålla ner kostnaderna för verksamheten och ridpriser.


Ansvar Hästgrupper:
Alla som rider i H-grupp har stall/mocktjänst 1-2 gång per termin/ridtid enligt ett rullande schema. Gruppen ansvarar för helgen och delar upp sig på lördags -och söndagspasset kl 8.30-11.00. Arbetsuppgifter: mocka häststallet, sopa och göra snyggt samt göra höpåsar till alla hästar och ponnys.

Vissa ridgrupper har en ansvarsuppgift före eller efter sin ridlektion. Det kan vara att göra höpåsar, utfodra alla hästar eller mocka.


Ansvar Ponnygrupper:
Alla som rider i P-grupp har ansvar för caféet, ett pass per termin/ridtid; vardag kl 16-19 eller helg kl 10-13 eller kl 13-16.

Vissa ridgrupper har en ansvarsuppgift före eller efter sin ridlektion. Det kan vara att göra höpåsar, utfodra alla hästar eller mocka.


Ansvar alla medlemmar:
Alla medlemmar som vistas i stallet har ansvar att plocka undan efter sig. Har man gjort iordning sin häst i stallgången så ska man rengöra efter sig. Sopborstar, skyfflar, mockredskap finns. Hittar du inte - fråga någon!


Städhelg
En gång per termin har vi gemensam städhelg. Dessa dagar städar vi stall, ridhus, målar utebanan, säkrar hagarna eller gör sånt som är viktigt för att Gladö ridskola ska vara ett bra ställe att vistas på både för människa och djur. För de familjer som inte kan ställa upp kan man lämna ett frivilligt bidrag om 300 kronor till föreningen.

Md visponsrar
Md lions
Md thomasbetonglogo
Md instagram top
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub