Top ny

Välkommen till Gladö Ridskola

Idrottsföreningen Gladö Ridsällskap har funnits sedan 1989.

Föreningen vilar starkt på en värdegrund som står för en öppenhet där man välkomnar alla människor.

På anläggningen finns en stallbyggnad bestående av häststallet, ponnystallet och foderladan. Vi har ett ridhus (20*40 meter) och en utebana (20*60 meter). Vi har kafeteria både i ridhuset och vid utebanan som drivs av medlemmarna.

Runt stallet finns både stora och små hagar där hästarna går. Mellan och runt hagarna slingrar en ridslinga. Gladö Ridsällskap ligger nära ett stort naturreservat som besöks av många personer dagligen.

Som idrottsförening erbjuder vi barn, ungdomar och vuxna möjlighet att utöva en av Sveriges största sporter, sett till antal utövare.

Ridskoleverksamheten har lektionsridning 7 dagar i veckan, med totalt 23 ponnygrupper/ ca 230 ridande per vecka, samt 22 hästgrupper/ ca 198 ridande per vecka.
Utöver detta har vi varje vecka 2 ridgrupper för personer med funktionsvariation och 3-4 specialinriktade kurser samtprivatlektioner.
Under vår- och hösterminen arrangerar vi lokala tävlingar för andra klubbar i Stockholmsområdet, klubbtävlingar för medlemmar i klubben samt deltar i cuper och evenemang.


Var inte rädd för att kontakta någon utav oss i stallet för att ställa frågor, vi är många som gärna berättar och hjälper till!

Md visponsrar
Md lions
Md thomasbetonglogo
Md instagram top
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub